Chat with us, powered by LiveChat Insolita uw Vakantiespecialist Italië - persoonlijk advies op maat | …

Insolita gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website beter te maken.
Ik ga akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Met deze functionaliteit doorzoek je onze site op een bepaald trefwoord vb. de naam van een specifiek vakantiehuis.
sluiten
menu
13/12/17
Lieve Moors

Met bevriende gezinnen op vakantie, een goed idee ?

Tips 'n' tricks
Toscane
Het blijft altijd wel een beetje spannend maar als jullie enkele basisregels respecteren kunnen jullie samen een heerlijke tijd beleven. We zetten even de voordelen op een rijtje van met meerdere gezinnen samen een vakantiehuis in Italië te huren.

Je kan de kosten delen

Dit is een evidente : een groot vakantiehuis in Italië huren wordt snel betaalbaar als je de kost kan delen met een ander gezin(nen).  Uiteindelijk hebben jullie dan nog elk voldoende ruimte en privacy en je bent samen met mensen waarmee het klikt. Dat is bij andere vakantieformules niet altijd het geval ! 

Gezelligheid troef en veel vrijheid

Je kan het koken afwisselen, je kan samen koken of je kan ook eens met je partner op restaurant gaan terwijl de kinderen bij de vrienden blijven. En zeg nu zelf wat is er heerlijker dan op een zwoele zomeravond lang te tafelen in goed gezelschap en met een lekker glas wijn ? 

"Wij hebben vorige zomer samen met onze vrienden een groot vakantiehuis in Italië gehuurd via Insolita. We hadden een zalige tijd : gezellig aperitieven aan het zwembad, onze kids die zich uitstekend vermaakten en mijn partner en ik hebben een aantal keer een romantische tête-à-tête gehad in een lokale trattoria."

Familie P. en V.R. - villa Lucia, Toscane - juli 2017

Je kan mekaar inspireren

Het is sowieso zalig om weer eens wat langer tijd door te brengen met je vrienden, zo ontdek je weer waarom je vrienden geworden bent in de eerste plaats. Maar ook bij de activiteiten kan je mee-liften op de vakantieplannen van de anderen “ Oh jullie gaan een marktje doen - Wij ook ;-)

Wat moet je zeker niet doen ?

  • je ergeren aan de kleine kantjes van een ander gezin
  • persoonlijke discussies voeren in de grote groep