Chat with us, powered by LiveChat Een reis op maat, in het thema naar jouw keuze

Boek zonder zorgen. Ontdek hier onze corona maatregelen.


Insolita gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website beter te maken.
Ik ga akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Met deze functionaliteit doorzoek je onze site op een bepaald trefwoord vb. de naam van een specifiek vakantiehuis.
sluiten
menu

Een reis op maat, in het thema naar jouw keuze

Thema's

Vind het vakantiethema dat bij jou past

Kids proof
Met de kids op reis hoeft geen uitdaging te zijn. Heel wat huizen uit ons aanbod zijn geschikt voor een verblijf van gezinnen met kinderen : veilige zwembaden, speelruimte, een kinderbedje of kinderstoel... Het kan uw vakantie met kinderen zoveel aangenamer maken.
Grote groepen
Italië leent zich uitstekend om met een grote groep vakantie te vieren. Met je familie of met een groep vrienden. In een groot huis ( tot 25 personen) of verschillende accommodaties op één domein. Het is allemaal mogelijk.
Luxe
Een aantal woningen uit ons aanbod hebben net dat tikkeltje extra comfort. Voor wie zich op vakantie ook graag net dat ietsje meer gunt.
Just for 2
Ook als je maar met z’n twee bent hebben we een mooi aanbod. Een gezellig vakantiehuisje of een mooie B&B waarin je kan genieten van een op en top romantische vakantie
Dicht bij de kust
Een vakantiehuis dicht bij de kust heeft altijd een extra charme. Of het nu de Adriatische, Ionische of Middellandse Zee is, de lange kustlijn van Italië herbergt veel pareltjes, van fijne zandstranden tot ruige rotskusten, van prachtige wandelpaden tot andere verrassingen.
Snellopers
Hier vind je onze meest populaire accommodaties. Deze worden heel vroeg geboekt. Er tijdig bij zijn is dus de boodschap !
Collezione Insolita
Er zijn zo van die vakantiehuizen die een bijzonder plaatsje in ons hart hebben. Omdat ze apart zijn en soms een beetje eigenzinnig, net zoals wij... We hebben ze voor jou gegroepeerd in onze Collezione Insolita.
Gastronomie
De Italiaanse gastronomie moeten we je niet meer voorstellen. De heerlijke, eenvoudige en pure Italiaanse keuken is immers wereldwijd bekend. Ook de Italiaanse wijnen scheren hoge toppen. Bij ons kan je op een aantal wijndomeinen verblijven waar je uiteraard kan gaan proeven in de eigen cantina of kies je er liever voor om een kookcursus te volgen onder leiding van een echte Italiaanse chef ? Ook dit kunnen we voor je regelen.