Chat with us, powered by LiveChat Insolita uw Vakantiespecialist Italië - persoonlijk advies op maat | …

Insolita gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website beter te maken.
Ik ga akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Met deze functionaliteit doorzoek je onze site op een bepaald trefwoord vb. de naam van een specifiek vakantiehuis.
sluiten
menu

Ontdek de schoonheid en diversiteit van Italië

Regio's

Welke regio past bij jou?

Toscane
Toscane is één groot openluchtmuseum, met schitterend gelegen middeleeuwse stadjes, een enorme rijkdom aan kunstschatten en heuvels vol groene cipressen, olijfbomen, wijnranken en zonnebloemen.
Piëmonte
Aan de voet van de bergen,’ dat betekent de naam van de noordwestelijke Italiaanse streek Piemonte. Dit relatief onbekende deel van Italië strekt zich verder licht glooiend uit. Het perfecte landschap voor lieflijke dorpjes, spannende steden als Turijn en voor de lekkerste delicatessen, van de beroemde truffels tot wijnen zoals de Barolo en Moscato d’Asti. Gehaast wordt er niet in Piemonte.
Le Marche
Le Marche is minder bekend dan Toscane of Umbrië maar moet qua natuurpracht zeker niet onderdoen voor deze naburige regio's. En met Urbino telt het één van de meest fascinerende kunststeden van heel Italië.
Umbrië
De regio Umbrië in Italië ligt centraal in het land, het is een groen en heuvelachtig gebied met een oppervlakte van 8456 vierkante kilometer met als hoofdstad Perugia en onderverdeeld in de twee provincies Perugia en Terni.