Chat with us, powered by LiveChat Insolita uw Vakantiespecialist Italië - persoonlijk advies op maat | …

Insolita gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website beter te maken.
Ik ga akkoord

Waar ben je naar op zoek?

Met deze functionaliteit doorzoek je onze site op een bepaald trefwoord vb. de naam van een specifiek vakantiehuis.
sluiten
menu

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van een aantal vaak gestelde vragen. Heb je toch nog een specifieke vraag ? Aarzel niet om ons te contacteren.

Kan ik via jullie een verzekering afsluiten ?

Je reis kan in het water vallen nog voor je vertrekt of er kan zich tijdens de heenreis een probleem voordoen. Je kan via ons een reis-en/of annuleringsverzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance, één van de grootste spelers in reisverzekeringen.

Wat is het verschil tussen de verzekeringsformules ?

Indien je onder de voorwaarden voor annulering valt, voorziet Allianz bij de “Annuleringsverzekering” de terugbetaling van de door jouw betaalde huur. Je bent verzekerd tot op het moment van aankomst, dus ook nog tijdens de heenreis. Wil je liever volledig beschermd zijn, zowel voor, tijdens als na de reis? Dan kan je opteren voor de “Top-Selectionverzekering” van Allianz. Het hele gezin geniet dan van de annuleringsverzekering, maar ook van bijstand voor personen en voertuigen, een reisgoedverzekering, een compensatiereis en kapitaalsuitkering bij reisongevallen. De “Exclusive Selection” biedt de meest complete dekking. Je geniet van alle dekking van de Top Selection met als voornaamste extra’s de dekking van voorafbestaande ziektes (zelfs indien de ziekte niet is gestabiliseerd), hogere reisgoed en bagageverzekering en de mogelijkheid om een persoon naar keuze gelijk te stellen aan een verwante van 2e graad
1